Terug naar de resultaten
Te huur
Gasthuisring 49 in Tilburg 5041 DR

Gasthuisring 49

5041 DR Tilburg
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

GASTHUISRING 49 (5041 DR) TILBURG

ALGEMEEN
Deze multifunctionele winkel-/bedrijfsruimte is gelegen op een herkenbare en goed zichtbare locatie aan de Gasthuisring. De bedrijfsruimte is geschikt voor verschillende doeleinden. Dankzij de centrale ligging en de goede zichtbaarheid, biedt deze locatie een uitstekende kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een veelzijdige ruimte...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 191 m² In units vanaf 82 m²
Lees meer

Omschrijving

GASTHUISRING 49 (5041 DR) TILBURG

ALGEMEEN
Deze multifunctionele winkel-/bedrijfsruimte is gelegen op een herkenbare en goed zichtbare locatie aan de Gasthuisring. De bedrijfsruimte is geschikt voor verschillende doeleinden. Dankzij de centrale ligging en de goede zichtbaarheid, biedt deze locatie een uitstekende kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een veelzijdige ruimte met volop potentieel. Er zijn meerdere indelingsmogelijkheden.
De ruimte is geschikt voor verschillende functies, zoals detailhandel, kantoor, dienstverlening, werkplaats of dagbesteding. Dankzij de gunstige ligging en de vele mogelijkheden op deze locatie, is dit een uitstekende kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een veelzijdige en goed gelegen ruimte.

LIGGING
Dit object is gelegen op een gunstige locatie langs een drukke doorgaande weg in de richting van het centrum van Tilburg. Het geniet van een strategische ligging nabij diverse winkels, waaronder een Albert Heijn XL. Bovendien is het op loopafstand van zowel het centraal station van Tilburg gelegen, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor zowel lokale bewoners als bezoekers van buiten de stad.

BEREIKBAARHEID
De centrale ligging nabij de binnenstad van Tilburg en de Spoorzone maken dat het object per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar is, ook met eigen vervoer is het zeer goed bereikbaar.

OPPERVLAKTE
De oppervlakteverdeling van het pand is als volgt:
Begane grond winkel-/bedrijfsruimte:
Totaal: circa 191 m²
Optie A: 82,5m2
Optie B:109,0m2
Optie C: 95,1m2
Optie D:95,71m2

PARKEREN
Er zijn 6 parkeerplaatsen beschikbaar op het eigen afgesloten terrein, dat toegankelijk is via de Burgemeester Brokxlaan.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijsindex reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

OPLEVERDATUM
Per direct beschikbaar.

HUURPERIODE
5 jaar + 5 jaar, doch zijn afwijkende huurperiode bespreekbaar.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

VOORBEHOUD EN GUNNING
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit onzes inziens betrouwbare bron afkomstig.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1905 Bouwjaar toelichting deel aangebouwd Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 191 m² Frontbreedte 1200 cm Energie Energieklasse A Energie einddatum 18-01-2033 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 6 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 82 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
191 m²
In units vanaf
82 m²
Verkoop vloeroppervlakte
191 m²
Frontbreedte
1200 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B2
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Branchebeperking
Ja

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring