Terug naar de resultaten
Te huur
Kraaivenstraat 25 34 in Tilburg 5048 AB

Kraaivenstraat 25 34

5048 AB Tilburg
Huurprijs € 850,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Kraaivenstraat 25-34, Tilburg

Turn-key Kantoorruimte

Een unieke kans om u te vestigen in het gebouw waar ook "Telecom Lifestyle Fashion" is gevestigd. Wij zijn op zoek naar een partij die onafhankelijk functioneert maar toch goed past bij de huidige gebruiker en hun manier van werken.

LIGGING
De te verhuren bedrijfs-/kantoorruimte maakt deel uit van een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 50 m² In units vanaf 50 m²
Lees meer

Omschrijving

Kraaivenstraat 25-34, Tilburg

Turn-key Kantoorruimte

Een unieke kans om u te vestigen in het gebouw waar ook "Telecom Lifestyle Fashion" is gevestigd. Wij zijn op zoek naar een partij die onafhankelijk functioneert maar toch goed past bij de huidige gebruiker en hun manier van werken.

LIGGING
De te verhuren bedrijfs-/kantoorruimte maakt deel uit van een representatief, multi-tenant gebouw, ontworpen door een architect en gesitueerd op bedrijventerrein Kraaiven aan de Kraaivenstraat. Het pand is uitstekend zichtbaar en makkelijk bereikbaar. De verscheidenheid aan bedrijven op dit bedrijventerrein en de goede aansluiting op het wegennetwerk zorgen voor een hoge aantrekkingskracht.

Bedrijventerrein Kraaiven is een van de zeven industrieterreinen van Tilburg. Dit terrein van ruim 200 hectare werd vanaf de jaren '60 in fasen aangelegd en vormt ongeveer een vijfde van het beschikbare oppervlak aan Tilburgse bedrijfsgronden. Het ligt langs de noordrand van de stad, westelijk van Heikant en langs het Wilhelminakanaal. Het geldt als een bovenregionaal industrieterrein met grootschalige handels- en productiebedrijven. Circa 150 bedrijven bieden hier werk aan ruim 7000 mensen. Bekende bedrijven op Kraaiven zijn onder andere geur- en smaakstoffenfabrikant IFF, het hoofdkantoor van Fabory (groothandel in bevestigingsmaterialen) en Banner Pharmacaps Europe (farmacie). Daarnaast zijn er onder andere een betonfabriek en meerdere voedings- en genotmiddelenfabrieken (Van de Breggen, Maitre Paul) gevestigd. Aan de Kraaivenstraat en omgeving, langs de A261 richting Waalwijk, is in de afgelopen tien jaar een autoboulevard ontstaan door de vestiging van een groot aantal autobedrijven.

BEREIKBAARHEID
Het terrein is uitstekend bereikbaar via de Ringbanen, die perfect aansluiten op de autosnelwegen A261 (Tilburg-Waalwijk), A65 (Tilburg-Den Bosch) en A58 (Tilburg-Breda). Ook met het openbaar vervoer is het bedrijventerrein goed te bereiken, met een bushalte op circa 100 meter van het terrein.

DOELGROEP
Bedrijven en overige gebruiksmogelijkheden.

ALGEMEEN
Het object heeft een courante en aansprekende moderne architectuur en goed ingedeelde ruimtes.

OPPERVLAKTE
Circa 50 m² bedrijfs-/kantoorruimte, gelegen op de begane grond.
Daarnaast is er de mogelijkheid om op inschrijving gebruik te maken van de naastgelegen spreekkamer (ca. 40 m²).

PARKEREN
Voor het object ligt een verhard buitenterrein met voldoende parkeer- en manoeuvreergelegenheid.

HUURPRIJS
€ 850,- per maand exclusief 21% BTW en servicekosten.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) (2015=100).

OPLEVERDATUM
Aanvaarding in overleg.

HUURPERIODE
5 jaar + 5 jaar, een kortere huurperiode is bespreekbaar.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimten) met bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

VOORBEHOUD
Onder voorbehoud van goedkeuring door de eigenaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 850,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2010 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 50 m² Energie Energieklasse A Energie einddatum 19-09-2029 Diversen In units vanaf 50 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
50 m²
In units vanaf
50 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Kabelgoten, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring