Terug naar de resultaten
Te koop
Kraaivenstraat 21 04 in Tilburg 5048 AB

Kraaivenstraat 21 04

5048 AB Tilburg
Vraagprijs € 279.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Kraaivenstraat 21-04 (5048 AB) Tilburg

Multifunctionele bedrijfsruimte, met doorvoer en kraanbaan naar de eerste verdieping zodat de gehele eerste verdieping (3,4m1 hoog) ook volledig kan worden benut.

LIGGING
De te verkopen bedrijfsruimte maakt deel uit van een representatief multitenant onder architectuur gebouwd gebouw, gesitueerd op bedrijventerrein Kraaiven, de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 245 m² In units vanaf 245 m²
Lees meer

Omschrijving

Kraaivenstraat 21-04 (5048 AB) Tilburg

Multifunctionele bedrijfsruimte, met doorvoer en kraanbaan naar de eerste verdieping zodat de gehele eerste verdieping (3,4m1 hoog) ook volledig kan worden benut.

LIGGING
De te verkopen bedrijfsruimte maakt deel uit van een representatief multitenant onder architectuur gebouwd gebouw, gesitueerd op bedrijventerrein Kraaiven, de Kraaivenstraat. Het betreft locatie die makkelijk bereikbaar is. De verscheidenheid van bedrijven op dit bedrijventerrein, de goede aansluiting op het wegennetwerk zorgen voor een goede aantrekkingskracht van dit gebouw.

Bedrijventerrein Kraaiven is een van de zeven industrieterreinen van Tilburg. Dit industrieterrein van ruim 200 hectare is vanaf de jaren '60 in fasen aangelegd en vormt ongeveer een vijfde van het beschikbare oppervlak aan Tilburgse bedrijfsgronden. Het ligt langs de noordrand van de stad, westelijk van Heikant en langs het Wilhelminakanaal. Het geldt als een bovenregionaal industrieterrein; grootschalige handels- en productiebedrijven bepalen het beeld.

BEREIKBAARHEID
Uitstekend bereikbaar via de Ringbanen, welke op hun beurt perfect aansluiten op de autosnelwegen N261 (Tilburg-Waalwijk), A65 (Tilburg-Den Bosch) en A58 (Tilburg-Breda). Ook met het openbaar vervoer is het bedrijventerrein uitermate goed te bereiken, met een bushalte op circa 100 meter van het terrein.

DOELGROEP
- webshop + distributie -en opslagfunctie
- logistics
- bouw gerelateerd
- multi purpose!

OPPERVLAKTE, HOOGTE EN DRAAGKRACHT
Begane grond
ca. 124 m²
ca. 3,80m1 hoog.
1.250kg/m2

Eerste verdieping
ca.121 m²
ca. 3,40m1 hoog
350 kg/m2

PARKEREN
Voor het object is een verhard buitenterrein waar twee eigen parkeerplaatsen zijn gelegen.

KOOPSOM
€ 279.000,- k.k.

OVEREENKOMST
Koopakte conform NVM model koopovereenkomst met eventueel benodigde aanvullingen.

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 279.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2007 Oppervlakte en inhoud Perceeloppervlakte 15210 m² Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 245 m² Energie Energieklasse Niet aanwezig Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 245 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet
Oppervlakte
245 m²
In units vanaf
245 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring